Afbeelding
PR

Win kaarten voor The Jimi Hendrix Re-Experience in Griffioen

14 september 2021 om 12:42 Muziek

AMSTELVEEN De Erwin van Ligten Band brengt dinsdag 28 september om 20.15 uur in VU cultuurcentrum Griffioen met The Jimi Hendrix Re-Experience - 50th Anniversary Tour een muzikaal eerbetoon aan een van de meest invloedrijke en iconische artiesten van de twintigste eeuw. Op 18 september 2020 was het precies 50 jaar geleden dat Jimi Hendrix zijn laatste adem uitblies. Tijd om hem en zijn weergaloze muziek te eren met een waardig tribute. Special guest van deze avond is Jan van der Meij. Het Amstelveens Nieuwsblad mag 2x2 kaarten weggeven.

De band draagt de naam van bandleider Erwin van Ligten; één van Nederlands beste gitaristen.  De band bestaat verder uit: Hammond-speler Willem Swikker, bassist Lené te Voortwis en drummer Mats Voshol.
Elk concert van deze theatertournee zal nóg interessanter worden door een gastoptreden van een grote naam uit de Nederlandse muziekwereld. Op 28 september staat zanger/gitarist Jan van der Meij als special guest bij de band op het podium.
Gitarist en singer-songwriter Jimi Hendrix wordt algemeen gezien als één van de meest toonaangevende gitaristen en performers van de twintigste eeuw. The Jimi Hendrix Re-Experience is een directe verwijzing naar de naam van de band waarmee Hendrix optrad; The Jimi Hendrix Experience.
The Jimi Hendrix Re-Experience is zeker geen doorsnee tribute of look-a-like-show; Van Ligten vertolkt de nummers van Hendrix zoals alleen hij dat kan; met zijn eigen sound en toch onmiskenbaar Hendrix. De show zit boordevol tijdloze klassiekers: Purple Haze, Hey Joe, Little Wing, All Along The Watchtower; ze komen allemaal voorbij. De muziek wordt aangevuld met achtergrondverhalen en historische foto- en filmbeelden.

Het Amstelveens Nieuwsblad mag 2x2 kaarten weggeven. Stuur uiterlijk 19 september een mail met onderwerp Winactie Jimi Hendrix Re-Experience naar amstelveensnieuwsblad@bdu.nl Maandag 20 september worden uit de inzendingen de winnaars getrokken. Zij krijgen diezelfde dag bericht.

Meer informatie over de Erwin van Ligtenband op http://www.erwinvanligten.com


Erwin van Ligten staat 28 september met zijn band in Griffioen. (Foto: rEnEDISSELL)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie