Afbeelding
PR

André Rieu’s Zomerconcert 2021 te zien in Cinema Amstelveen

23 augustus 2021 om 10:15 Muziek

AMSTELVEEN In de Grote Zaal van Cinema Amstelveen is zaterdag 28 augustus om 19.00 uur en zondag 29 augustus om 15.00 uur André Rieu’s Zomerconcert 2021 Together Again te zien. Het Zomerconcert is alleen in de bioscoop te zien.

De Koning van de Wals heeft hoogstpersoonlijk zijn favoriete tunes, opera-aria’s en dansacts uit shows van over de hele wereld uitgekozen – samen met vele optredens die nog nooit op het grote scherm te zien waren. André brengt artiesten van internationale allure samen in een groots spektakel, om zijn publiek te laten zingen, dansen en lachen.
Met optredens uit São Paolo, Mainau, Boekarest, Mexico-Stad, Amsterdam, Melbourne en Istanboel nodigt André Rieu de kijkers uit weer samen te komen met vrienden, familie en andere dierbaren om met elkaar te genieten van een hartverwarmend concert. ‘Together Again’.
Het is het noodzakelijk om vooraf online te reserveren via www.cinemamastelveen.nl (ook met een Cinevillepas).

Op de filmagenda staan verder nog de volgende titels: Druk (Another Round), The Father, Adieu les Cons, Le Meilleur reste à venir, Aznavour Le Regard de Charles, Frida Viva la Vida en Supernova. De jeugd kan naar Ainbo: De Heldin van de Amazone of De Boss Baby: Familiezaken.

Bekijk het complete filmaanbod inclusief aanvangstijden op www.cinemaamstelveen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie