Huis Elsrijk werd eind september feestelijk geopend.
Huis Elsrijk werd eind september feestelijk geopend. Stadsdorp Elsrijk

Concert in kader 75 jaar vrijheid in Huis Elsrijk

18 oktober 2020 om 08:00 Muziek

AMSTELVEEN Openluchttheater Elsrijk houdt op zondagmiddag 25 oktober  een muzikale voorstelling in het kader van de viering van 75 jaar vrijheid. De gemeente heeft inmiddels groen licht gegeven voor het laten doorgaan van deze voorstelling. Het concert begint om 15.00 uur en vindt plaats in de grote zaal van Huis Elsrijk aan de Graaf Aelbrechtlaan 138/140. The Forces Sweethearts, Marie Louise Nelemans en Ed Boekee (piano) brengen onder meer bekende songs van Vera Lynn, Doris Day en The Andrew Sisters.  

The Forces Sweethearts bestaat uit Saskia Egtberts, Jolien Kistemaker en Barbara de Wit. Zij zingen muziek uit de jaren ‘30, ‘40 en ‘50 van de vorige eeuw. Ze brengen daarmee een muzikale reis door de tijd geheel in stijl uitgevoerd en afgewisseld met boeiende teksten, gedichten en grappige weetjes. 

Marie-Louise Nelemans (1990) groeide op in Bavel, en volgde al op jonge leeftijd pianolessen bij Muziekschool De Nieuwe Veste.Naast piano spelen is zingen altijd haar grootste passie geweest. Naast de liefde voor muziek groeide er liefde voor theater, en op haar zestiende ging ze naar de MusicAllFactory in Tilburg, daar kreeg ze musicallessen met specialisaties in zang en spel.

VOORAF AANMELDEN Bij het concert worden uiteraard alle corona richtlijnen van het RIVM in acht genomen.Dat betekent: maximaal 30 bezoekers. Verder geldt: mondkapjes zijn verplicht,  houd anderhalve meter afstand, desinfecteer de handen en blijf thuis als je je ziek voelt. bezoekers moeten zich vooraf aanmelden. Dit kan via de website www.openluchttheaterelsrijk.nl. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar aanmelden@openluchttheaterelsrijk.nl. Kaarten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie