Anneke van Giersbergen
Anneke van Giersbergen Gijs Spierings

Ook tweede show Anneke van Giersbergen in AnnA uitverkocht

4 maart 2020 om 16:07 Muziek

AMSTELVEEN Ook de tweede show die metalzangeres Anna van Giersbergen in de voormalige Annakerk brengt is uitverkocht. Eerst was er alleen een show in AnnA gepland op zaterdag 28 maart.  Deze eerste show was binnen vier dagen compleet uitverkocht. Wegens dat succes geeft de zangeres op zondag 15 maart een tweede show, maar ook die is uitverkocht. De concerten zijn georganiseerd door Poppodium P60. 

Anneke van Giersbergen werd bekend als vocaliste voor metalbands The Gathering en Vuur. Daarnaast heeft ze ook een succesvolle solocarrière opgebouwd. Dit resulteerde in samenwerking met onde rmeer bijvoorbeeld de Canadese Metal zanber/gitarist Devin Townsend en de Nederlandse band Bløf. Daarnaast kreeg ze van de Nederlandse muziekauteursorganisatie Buma Cultuur  de Buma Rocks! Export Award 2019. Een prijs voor de meest succesvolle Nederlandse artiest in het buitenland in zware muziek. 

Anneke van Giersbergen werkt momenteel aan een (semi) akoestisch album. Om haar fans een glimp van wat komen gaat te gunnen gaat ze in maart en aprilsolo op pad voor een aantal akoestische optredens die haar langs bijzonder locaties zal brengen. Daaronder dus ook de inmiddels twee uitverkochte shows in de Annakerk in  Amstelveen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie