Afbeelding
Instagram Kaya van den Bosch

Amstelvener Kaya moet The Voice of Holland verlaten na tweede ronde

6 januari 2020 om 16:40 Muziek

AMSTELVEEN Het Voice-avontuur heeft kort geduurd voor Amstelvener Kaya van den Bosch. De zanger schopte het tot 'the battles' van het populaire tv-programma op RTL4.

Tijdens zijn battle, vorige week, nam hij het op tegen Noa. Coach Anouk verkoos uiteindelijk Noa boven Kaya. De Amstelvener werd wel 'gestolen' door coach Ali B. Hierdoor moest hij afwachten of hij wel door mocht. Afgelopen vrijdag konden kijkers zien dat hij door zijn kersverse coach toch ingeruild werd voor een andere zangeres. De teleurstelling was groot bij Kaya.

Desalniettemin laat hij op Instagram weten genoten te hebben van de talentenjacht. "Wat een ervaring was dit! Ik heb genoten van elke seconde dat ik heb doorgebracht met mensen die ik van mijn leven niet ga vergeten. De tips en complimenten die ik heb mogen ontvangen blijven mij bij, en de vrienden die ik heb gemaakt zou ik voor geen goud willen missen! Ik wil iedereen van de crew bedanken voor deze te gekke ervaring en echt, ben nog steeds elke dag dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken. En ik blijf covers maken dus dat komt goed!"

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie