Afbeelding
A small production company Stichting Moer-Staal

Fanfare-punkband De Kift met 'Bal' in Schouwburg Amstelveen

22 november 2019 om 11:43 Muziek

AMSTELVEEN De veelkoppige, poëtische fanfare-punkband De Kift staat vrijdagavond 22 november met het theaterconcert 'Bal' in de kleine zaal van Schouwburg Amstelveen. Trommelend en tetterend, schitterend en schetterend gaat de groep de tand des tijds verwoed te lijf met een rijk arsenaal aan instrumenten.Het concert begint om 20.30 uur en er zijn nog kaarten verkrijgbaar. 

De Kift is een band vol tomeloze energie, intimiteit, weemoed en euforie. Al meer dan dertig jaar speelt dit bonte gezelschap een mooie mix van magnetiserende muziek, zowel op de plaat als op het podium. Kenners van het repertoire spreken ook wel van een gecontroleerde chaos. De Nederlandstalige liedteksten zijn samengesteld uit de wereldliteratuur.

'Bal' is het elfde studioalbum van de groep en de aanleiding tot de allereerste theatertournee van De Kift. De band werkte sinds de oprichting in 1988 mee aan verschillende theater-, film- en andere samenwerkingsprojecten, schrijft muziek voor film en televisie en toert met shows in binnen- en buitenland.

Voor meer informatie: https://schouwburgamstelveen.nl/seizoen-19-20/de-kift/?ypeventid=6598451713-1548943185

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie