Glennis Grace.
Glennis Grace. ANP Foto

Glennis Grace met clubtour naar Poppodium P60

5 oktober 2019 om 15:00 Muziek

[AMSTELVEEN} Zangeres Glennis Grace komt op zaterdag 18 april naar Poppodium P60 in Amstelveen. Dat heeft P60 bekendgemaakt. Naar meerdere uitverkochte shows met haar Whitney Houston-show keert Glennis Grace nu terug met eigen werk met de tour 'Meer van Mij'.

Glennis Grace werd ontdekt in de Soundmix Show en kreeg daarna grote bekendheid. Haar carrière kreeg een extra boost door haar deelname aan het programma 'De beste zangers van Nederland' in 2011. Ze zong daar het nummer 'Afscheid' van Xander de Buisonjé en Volumia en iat nummer stond daarna wekenlang op nummer op 1 in de hitlijsten.  Maar het hoogtepunt bereikte de zangeres vorig jaar. Met haar deelname aan America's Got Talent, waar ze tot de finale wist door te dringen.

"De afgelopen jaren heb ik letterlijk en figuurlijk mijn grenzen verlegd. In 2020 ga ik verder op de ingeslagen weg, met een tour door Nederland. In m'n nieuwe clubtour, met m'n eigen band, laat ik nog meer van mezelf zien: nog persoonlijker, nog toegankelijker, nog meer eigen muziek, nog Meer Van Mij," aldus Glennis Grace.

Over de tour Meer van Mij zegt de zangeres:

Toegannsgkaarten voor het concert op 18 april zijn verkrijgbaar vanaf 25 euro. Voor meer info en tickets: https://www.p60.nl/18-04-2020/glennis-grace

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie