Afbeelding
Johan Moens

Bandjesavond Rock Urbanus weer in aantocht

28 september 2019 om 16:00 Muziek

AMSTELVEEN Het Noorddamcentrum in Bovenkerk is zaterdagavond 5 oktober het toneel van de negende editie van de jaarlijkse bandjesavond Rock Urbanus. Tijdens deze editie treden er zes bands op. Hun repertoire is zeer afwisselend en varieert van pop, blues, rock, soul, disco, jazz tot rock & roll en Nederlandstalige muziek.

De avond wordt geopend door coverband Lemon Curry. Verder is de Amstelveense singer-songwriter John Spijker er ook dit jaar bij. Deze keer staat hij met een complete band op het podium. Wanda and the Bovenkerk Boys pakken flink uit met verrassend repertoire en disco- en soul-liefhebbers komen aan hun trekken tijdens het optreden van de band Almost Famous. Ook de heren van Too Simple zijn weer van de partij met onder meer pareltjes uit de Nederpop. Coverband Cooperstown zorgt voor een spetterende afsluiting van de avond.

Tussen de optredens door is het publiek aan zet tijdens korte sing-along intermezzo's. Verzoeknummer kunnen worden doorgegeven via rockbijdeurbanusklok@gmail.com, Facebook of Twitter. Rock Urbanus wordt mede mogelijk gemaakt door Hans Pappot van het Noorddamcentrum en bewonersplatform Bovenkerk. De zaal gaat om 20.00 uur open. Toegang is gratis.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie