Jim Bakkum met zijn huidige linker gezichtshelft en zijn rechter gezichtshelft op 15-jarige leeftijd.
Jim Bakkum met zijn huidige linker gezichtshelft en zijn rechter gezichtshelft op 15-jarige leeftijd. Fragment van poster van het theaterconcert 'Oud geleerd, jong gedaan'.

Muzikale ‘trip down memory lane’ met Idols-idool Jim Bakkum in Schouwburg Amstelveen

31 maart 2024 om 08:00 Muziek

AMSTELVEEN Jim Bakkum brengt op vrijdag 19 april met zijn band het theaterconcert ‘Oud geleerd, jong gedaan’ in Schouwburg Amstelveen. De show is een muzikale ‘trip down memory lane’. Het is alweer twintig jaar geleden dat de toen 15-jarige Jim Bakkum doorbrak in de talentenjacht Idols. In de muzikale theatershow vertelt hij hoe hij op zo’n jonge leeftijd de gekte onderging en hoe is het om volwassen te worden in de spotlights.

In ‘Oud geleerd, jong gedaan’ staat Jim Bakkum stil bij alle spraakmakende gebeurtenissen en mijlpalen van de afgelopen jaren. Hij vertelt hoe het is om volwassen te worden in de entertainmentwereld waar alles draait om leeftijd, uiterlijk vertoon, imago en geloofwaardigheid. Aan de hand van zijn persoonlijke verhalen en herinneringen neemt Jim Bakkum het publiek - met een flinke dosis zelfspot -mee in een avond vol muziek.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie