The Lonely Knuckle
The Lonely Knuckle Aangeleverd

The Lonely Knuckle in My Generation Cultuurcafé in P60

24 februari 2024 om 08:00 Muziek

AMSTELVEEN The Lonely Knuckle brengt op dinsdagmiddag 5 maart pop-, rock- en countrynummers uit met name de jaren ‘60 en ‘ 70 in het My Generation cultuurcafé in Poppodium P60. Het programma begint om 15.00 uur en duurt tot 16.30 uur. De toegang is gratis (zaal open om 14.30 uur).

The Lonely Knuckle trad al eerder op in het cultuurcafé. Hij brengt oude bekende songs in een akoestische uitvoering. Hij begeleidt zichzelf op gitaar en speelt ook mondharmonica.

NIET ACHTER DE GERANIUMS

Het My Generation cultuurcafé vindt elke eerste dinsdag van de maand plaats in poppodium P60 voor 60-plussers die niet achter de geraniums willen zitten. Er wordt altijd live muziek van uiteenlopende genres ten gehore gebracht. My Generation is een samenwerking tussen het Poppodium P60 en Amstelring.  

MY GENERATION ROCKKOOR

Naast het maandelijks cultuurcafé is er ook het My Generation Rockkoor. Dat repeteert elke dinsdagmiddag van 16.00 tot 17.30 in de grote zaal van het poppodium. Voor het koor is een goede zangstem totaal geen vereiste maar plezier in het samen zingen is dat wel! Deelname aan het koor kost 4 euro per keer. Een eerste keer meezingen kost niks. Wie meer wil weten kan een berichtje sturen naar mygeneration@amstelring.nl, of kan gewoon een keertje binnenlopen op dinsdagmiddag.

Het My Generation Cultuurcafé vindt op 5 maart plaats in Café poppodium P60 aan Stadsplein in Amstelveen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie