Afbeelding
The Charles Company

Win vrijkaarten voor fotoexpositie De Duvel is Oud, eerbetoon aan senior citizens uit Amsterdam en Amstelveen

23 september 2021 om 17:35 Mensen

AMSTELVEEN In de Beurs van Berlage in Amsterdam is van vrijdag 24 september tot en met zondag 28 november de tentoonstelling De Duvel is Oud te zien. Ruim tachtig Amsterdammers en ook vier Amstelveners op leeftijd zijn daarvoor op de foto gezet en op groot formaat te bewonderen in de expositie. 

Ruim een jaar geleden ontstond het idee bij creatief adviesbureau The Charles Company om een speciaal fotografisch eerbetoon aan de senior citizens van Amsterdam te geven. De coronapandemie was net uitgebroken en het land ging op slot. Niet meer shoppen, niet meer uitgaan, niet meer sporten, niet meer uit eten, niet meer naar een museum of theater, voor velen aanleiding om eens flink te klagen. ‘Maar het waren niet bepaald de ontberingen zoals mensen die de oorlog hebben meegemaakt, hebben ervaren. Te vaak vergeten wij dat wij het zonder deze mensen nooit zo goed zouden hebben als we het nu hebben’, aldus The Charles Company. Een goede reden voor een speciaal eerbetoon aan de oudere generatie. 

De senior citizens werden allen door fotografe M.M. Nai op de foto vastgelegd voor de tentoonstelling. Haar doel is via haar fotografie de kijker het echte verhaal achter de portretten te vertellen. M.M. Nai maakte ware kunstwerken van de foto’s die in de Beurs van Berlage te bewonderen zijn.

Alle foto’s zijn ook terug te vinden in het speciale koffietafelboek dat speciaal voor de expositie is uitgebracht. Met een maat van 30 bij 30 centimeter en 138 pagina’s is dat een mooie blijvende herinnering aan de unieke mensen die geposeerd hebben voor de expositie. Dit boek is vanaf 24 september te koop bij de Beurs van Berlage en online bij The Charles Company voor 39,95 euro exclusief verzendkosten.

WINACTIE AMSTELVEENS NIEUWSBLAD Het Amstelveens Nieuwsblad houdt in samenwerking met The Charles Company een winactie met mooie prijzen rond deze expositie. Het gaat om 100 vrijkaarten, 5 gratis koffietafelboeken en 10 x gratis Café Gourmand - De Duvel Is Oud in Grand Café Krasnapolsky. Wie kans wil maken op een van deze prijzen kan een mail met contactgegevens sturen naar verkoop.amstelveensnieuwsblad@bdu.nl tnv: Actie Duvel is Oud.

Kijk voor meer informatie over de expositie op www.deduvelisoud.nl of www.thecharles.company
Meer informatie over M.M. Nai is te vinden op www.mmnai.nl.

Volg de websites en de social media van de Beurs van Berlage en The Charles Company voor de laatste informatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie