Afbeelding
M.e. Amrani (Amrani Photo)

Lucas Berntsen uit Amstelveen is door naar finale Elite Model Look Nederland 2021

20 september 2021 om 15:00 Mensen

AMSTELVEEN Zeventien kandidaten staan in de Nationale finale van Elite Model Look. Ook Amstelvener Lucas Berntsen (16) is zaterdag tot de finale doorgedrongen. Binnenkort wordt die gehouden in WFC Amsterdam.

Duizenden enthousiaste modellen in spe hebben zich het afgelopen jaar aan Elite Model Look Nederland gepresenteerd. Na een spannende halve finale in WFC Amsterdam, hèt fashionhart van Nederland zijn zeventien finalisten, van wie zes jongens en elf meiden, dit weekend door de jury bekend gemaakt. Zij mogen binnenkort schitteren op de catwalk van de Elite Model Look Nationale Finale. 

De halvefinaledag bestond uit interview door de jury en een fotoshoot. Aan het einde van die middag waren de zeventien finalisten bekend. Zij zullen de komende week getraind worden tijdens de EML Bootcamp om vervolgens de modellenwereld te kunnen betreden als echte EML-professionals.
De mannelijke en de vrouwelijke winnaar van de Elite Model Look Nationale Finale krijgen een plaats in de grote, internationale finale, waar talenten uit maar liefst veertig landen zich aan het wereldwijde Elite netwerk presenteren, en kans maken op een internationaal contract bij één van de agency’s van Elite World Group.

Kijk voor meer informatie op elitemodellook.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie