Afbeelding
PR

Eurojackpot-speler uit Amstelveen wint 115.668,60 euro

16 augustus 2021 om 11:25 Mensen

AMSTELVEEN Bij de Eurojackpot-trekking van gisteravond zijn twee grote prijzen in Nederland gevallen. De spelers kochten de winnende loten bij de Cigo in Scheveningen en bij de Cigo De Posthoorn in Amstelveen. Zij hebben ieder 115.668,60 euro gewonnen.

Bij de Eurojackpot-trekking werden de getallen 46 – 31 – 39 – 4 – 43 en bonusgetallen 4 - 1 getrokken. De Nederlandse winnaars hadden de eerste vijf nummers goed. Twee spelers uit Polen en Finland hadden alle getallen goed en delen de jackpot van 90 miljoen euro. Dat betekent dat de jackpot vrijdag 20 augustus op een verwacht bedrag van 10 miljoen euro staat.

De gelukkige winnaars worden opgeroepen om zich met de winnende loten te melden bij Nederlandse Loterij, waar Eurojackpot onder valt. Het gaat om een bruto prijs, de winnaars moeten nog kansspelbelasting betalen over dit bedrag. De identiteit van de prijswinnaars wordt niet bekendgemaakt.

Eurojackpot is een spel van Nederlandse Loterij. In 2020 heeft Nederlandse Loterij 928,9 miljoen euro aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele opbrengst aan de Nederlandse sport via het NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2020 ging het om een bedrag van 168,5 miljoen euro.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie