Voor het ophalen van het voedsel beschikt de Voedselbank over een eigen bus
Voor het ophalen van het voedsel beschikt de Voedselbank over een eigen bus Archief

Voedselbank Amstelveen met spoed op zoek naar chauffeurs

11 mei 2023 om 12:54 Maatschappelijk

AMSTELVEEN Voedselbank Amstelveen is met spoed op zoek naar vrijwilligers die aan de slag willen als chauffeur. Op dinsdag- en woensdagmorgen halen chauffeurs van de organisatie voedsel op uit het Distributie Centrum van de Voedselbanken in Amsterdam. Daarnaast rijden zij wekelijks naar diverse lokale leveranciers om brood, groente, fruit en dergelijke op te halen. Ook rijden ze regelmatig om voedsel op te halen bij onder meer supermarkten en particulieren.

Voor het ophalen van het voedsel beschikt de Voedselbank over een eigen bus. Om deze te mogen besturen is geen speciaal rijbewijs nodig. De organisatie is op zoek naar vrijwilligers die gemiddeld 4 uur per week beschikbaar zijn als chauffeur. Zij kunnen zelf aangeven op welke tijden zij kunnen worden ingedeeld in het schema van de chauffeurs. Het is daarbij belangrijk dat zij in staat zijn om kratten met voedsel te tillen.

Wie in het bezit is van een rijbewijs, het leuk vindt om als chauffeur vrijwilligerswerk te doen en bereid is om de handen uit de mouwen te steken, kan zich aanmelden per e-mail naar naar voedselbankamstelveen@gmail.com of telefonisch via 06-456.79039. 

Voor meer informatie over de Voedselbank:  voedselbankamstelveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie