Dansles van Dance Connects.
Dansles van Dance Connects. Kim Doeleman

Dance Connects combineert dans en en ontmoeting voor 60-plussers

28 augustus 2022 om 07:00 Maatschappelijk

AMSTELVEEN De Dance Connects Community begint op 5 september met het najaarsprogramma in Amsterdam, Amstelveen en Weesp. De danslessen vinden in Amstelveen plaats in het MOC-gebouw en het VU sportcentrum. Ze zijn bestemd voor iedereen vanaf 60 jaar die van bewegen en muziek houdt en andere mensen wil ontmoeten. 

De danslessen worden gegeven door gespecialiseerde dansdocenten. Deelname is mogelijk met of zonder ervaring en met of zonder beperking. In elke les werken deelnemers op dynamische wijze aan hun houding, balans, coördinatie, conditie en expressie. In het VU Sportcentrum staan op vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur moderne danslessen op het programma. Die bieden een combinatie van diverse moderne danstechnieken en improvisatie.

In het MOC-gebouw aan de Lindenlaan kunnen liefhebbers op woensdag van 10.00 tot 11.00 uur meedoen aan gevarieerde dansmix-lessen. Ze leren danscombinaties en choreografieën in verschillende hedendaagse stijlen, zoals modern, urban, latin en jazz. 

Met een Amstelveenpas krijgen deelnemers 50 procent korting op regulier tarief. Een proefles is gratis. Voor aanmelding en meer informatie over onder meer de tarieven: danceconnects.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie