De Paaskerk.
De Paaskerk. Google Maps

Amstelveense kerken houden inzamelingsactie voor Oekraïne

23 maart 2022 om 07:30 Maatschappelijk

AMSTELVEEN Twaalf Amstelveense kerken houden zaterdag 26 en zondag 27 maart een inzamelingsactie voor Oekraïne. Ze sluiten daarmee aan bij de inzamelingsactie die de Stichting Oekraïners in Nederland organiseert. De goederen die ingezameld worden zijn babyproducten (melkpoeder alle leeftijden, flessen en spenen, groente- en fruitpotjes, luiers en luierdoekjes), toiletartikelen (tandpasta en tandenborstels, stukken zeep, douchegel, papieren handdoeken en zakdoekjes, maandverband en tampons).

Alle Amstelveners kunnen mee doen. Producten kunnen zaterdag 26 maart van 10.00 tot 12.00 uur worden ingeleverd bij de Paaskerk, Augustinuspark 1 en bij de Immanuelkerk, De Ruyschlaan 147. Inleveren kan die dag ook bij het Apostolisch Genootschap, Graaf Aelbrechtlaan, van 9.30 tot 11.30 uur. De Kruiskerk, Van der Veerelaan 30A, is van 14.00 tot 16.00 uur geopend voor de inzameling.

Bij de andere kerken kunnen kerkgangers en parochianen op zondag 27 maart producten mee nemen. Andere artikelen (zoals kleding) worden niet aangenomen, zo houden de kerken het overzichtelijk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie