Op verzoek van mevrouw Pronk doneert Willem de Jong 500 euro aan Stichting Ambulance Wens.
Op verzoek van mevrouw Pronk doneert Willem de Jong 500 euro aan Stichting Ambulance Wens. Aangeleverd

Donatie De Jong Dakinspectie gaat dit jaar naar Stichting Ambulance Wens

17 januari 2022 om 13:10 Maatschappelijk

AMSTELVEEN De Jong Dakinspectie uit Aalsmeer doneert jaarlijks aan een goed doel. Uit de opdrachtgevers van het bedrijf wordt door loting bepaald wie dat goede doel mag aanwijzen. Deze keer was dat mevrouw Pronk uit Amstelveen. Zij stelde voor het geld aan de Stichting Ambulance Wens te geven.

Stichting Ambulance Wens Nederland bestaat uit een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele, terminale patiënten die afhankelijk zijn van ambulancevervoer. Daarvoor worden speciaal ontwikkelde ambulances ingezet. Stichting Ambulance Wens werd opgericht door de vorig jaar overleden Kees Veldboer. Als ambulancechauffeur ontdekte hij dat je soms met een heel klein gebaar enorm veel voor ernstig zieke mensen kunt betekenen. Hij besloot een stichting op te richten om de laatste wensen van terminaal zieken te vervullen. Inmiddels zet Kees Veldboer jr. het goede werk voort. 

De Jong Dakinspectie heeft een goed jaar achter de rug met mooie opdrachten en veel nieuwe klanten. Ook de nieuwe tak ‘Valbeveiliging’ is in dit eerste jaar flink gegroeid. Al snel na de opstart van de afdeling Valbeveiliging kwamen de eerste online opdrachten en bestellingen binnen. Door de groei en vele aanvragen kan het bedrijf wel hulp gebruiken. Wie wil werken op hoog niveau en aantoonbaar kennis heeft van alle soorten daken kan zijn of haar gegevens sturen naar info@dejongdakinspectie.nl

Doneren aan Stichting Ambulance Wens kan via de website: www.ambulancewens.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie