Lichtjesavond op begraafplaats Zorgvlied op Kerstavond 2017.
Lichtjesavond op begraafplaats Zorgvlied op Kerstavond 2017. Marcel Antonisse

Allerzielen herdenkingsbijeenkomst op Zorgvlied

20 oktober 2021 om 13:45 Maatschappelijk

AMSTELVEEN In de aula van begraafplaats en Crematorion Zorgvlied aan de Amsteldijk 273 vindt zondag 7 november de Allerzielen herdenkingsbijeenkomst plaats. Met lichtsymboliek worden dan overleden dierbaren herdacht. 

Voorganger Susan van Agten zal deze bijeenkomst leiden en leest de namen van overledenen voor. Zij wordt ondersteund door het vocaal ensemble Casuquo, dat het Requiem van Mozart ten gehore brengt. Na afloop wordt een kop koffie of thee aangeboden en kunnen de aanwezigen de herdenkplek van dierbaren op Zorgvlied bezoeken.

AANMELDEN Aanmelden kan via zorgvlied@amstelveen.nl. Verzocht wordt in de mail te vermelden met hoeveel personen de viering bijgewoond zal worden. De bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk. Inlopen kan vanaf 14.45 uur.

Meer informatie over het online bijwonen van de bijeenkomst is te vinden op www.zorgvlied.amstelveen.nl

HERDENKINGSWEKEN Maandag 25 oktober beginnen de herdenkingsweken op Zorgvlied. In de periode rond Allerzielen kunnen belangstellenden op een speciale plek naast de witte kantoorvilla een kaarsje branden en een kaartje schrijven met een herinnering of groet voor hun overleden dierbare(n). De herdenkingsweken eindigen op maandag 8 november.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie