Afbeelding
M.Sons

Woordenschat opbouwen kan weer tijdens de Taalwandelingen

12 mei 2021 om 17:10 Maatschappelijk

AMSTELVEEN De versoepelingen zetten door en het Taalhuis kan daardoor de Taalwandelingen weer in ere herstellen. De Taalwandelingen zijn bedoeld voor mensen die het A1 taalniveau beheersen en een grotere woordenschat willen opbouwen. Tegelijkertijd zijn ze in beweging en leren ze nieuwe mensen kennen. 

De Taalwandelingen zijn gratis. Er wordt een route gelopen van ongeveer 1,5 uur. Per wandeling kunnen er acht mensen meelopen. Elke wandeling gaat over een ander thema, op die manier worden niet alleen nieuwe woorden ontdekt maar ook Amstelveen.

Deelnemers wordt aangeraden een pen en een opschrijfboekje mee te nemen om de nieuwe woorden te noteren zodat ze later nog eens terug gelezen kunnen worden. Aanmelden is niet nodig. Het vertrek is elke keer om 13.00 uur. Het vertrekpunt is om de week op een andere locatie: op 3 juni, 1 juli, en 5 augustus is dat bij Bibliotheek Amstelland, Stadsplein 102. Op 17 juni, 15 juli en 19 augustus is het vertrekpunt bij MOC Buurtkamer Keizer Karel Park, Lindenlaan 75. De Taalwandelingen worden georganiseerd door het Taalhuis, de Bibliotheek Amstelland en de Buurtkamer KKP.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie