Afbeelding
PR

Vrijwilligers en hulpvragen gezocht voor TipTop Tuinen Weekend op 1 en 2 mei

20 april 2021 om 07:30 Maatschappelijk

AMSTELVEEN Amstelveen voor Elkaar mobiliseert op 1 en 2 mei zoveel mogelijk vrijwilligers om tuinen op te knappen van mensen die dit zelf niet zo makkelijk kunnen. Ouderen, mensen met een beperking, een (chronische) ziekte en weinig te besteden om hun tuin zelf aan te pakken worden dan ook uitgenodigd om hun hulpvraag kenbaar te maken. 

Denk daarbij aan mensen met een Amstelveenpas en/of een indicatie voor thuiszorg. Amstelveen voor Elkaar is een platform dat vrijwilligers koppelt aan mensen en organisaties die wel wat hulp kunnen gebruiken. Elk jaar worden in de lente erg veel vragen over het opknappen van tuinen geplaatst. Vooral heggen snoeien, grasmaaien en verwijderen van onkruid zijn favoriet. Daarom is er dit jaar voor gekozen om extra aandacht aan deze hulpvragen te besteden en zoveel mogelijk mensen op te roepen om te helpen.

CORONAPROOF Het TipTop Tuinen Weekend zorgt voor coronaproof vrijwilligerswerk, aangezien het in de buitenlucht plaatsvindt en gemakkelijk op 1,5 meter gedaan kan worden.

AANMELDEN Vrijwilligers en hulpvragers kunnen zich aanmelden via www.amstelveenvoorelkaar.nl, bij ‘aan de slag’, Tiptoptuinenweekend. Wie niet handig is met de computer kan ook bellen, elke werkdag tussen 9.00 en 12.00 uur: 020-6413333.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie