Afbeelding
Eigen foto

Samen aan de slag om gezond oud te worden in Buurtclub Leefstijl

18 maart 2021 om 14:25 Maatschappelijk

AMSTELVEEN In samenwerking met Wijkkoepel Groenelaan en Participe Amstelland start in april Buurtclub Leefstijl. Buurtgenoten gaan dan op een gezellige manier samen aan de slag voor het verbeteren van hun leefstijl. 

Dat verantwoorde voeding, beweging en ontspanning belangrijke ingrediënten zijn om gezonder oud te worden is iets wat de meeste mensen weten. Maar weten is anders dan doen. En door het samen op te pakken, lukt het wel, vinden de deelnemers van Buurtclub Leefstijl. Sommigen zijn deelnemers 55+ en werken nog, maar er zijn ook oudere deelnemers die niet werken.

Buurtclub Leefstijl komt vanaf dinsdag 6 april tweemaal per maand samen op de dinsdagavond, van 19.00 tot 20.30 uur, in Wijkcentrum De Bolder, Groenhof 140 in Amstelveen. De ene keer wordt stil gestaan bij gezonde en lekkere voeding en de andere keer staat een thema geagendeerd over bewegen, sport of ontspanning. Op een gezellige manier worden ervaringen uitgewisseld, waardoor de deelnemers elkaar stimuleren en ondersteunen bij het vormgeven - en volhouden - van een gezonde leefstijl. 

De kosten zijn 3,50 euro per keer (50 procent korting met Amstelveenpas). Mocht het niet mogelijk zijn om fysiek samen te komen, dan gebeurt het digitaal. Wie daarbij ondersteuning nodig heeft, kan dat laten weten. Aanmelden kan door te mailen naar info@buurtclubleefstijl.nl of bel Jolanda Peper 06-51238887. 

Meer informatie is te vinden op www.buurtclubleefstijl.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie