Afbeelding
Sabinevanerp/Pixabay

Groepscursus ‘Omgaan met psychische klachten’ en familiespreekuur

25 februari 2021 om 07:00 Maatschappelijk

AMSTELVEEN Leven met iemand met psychische problemen heeft vaak ook voor partners, ouders, zoon, dochter, zus, broer of vriend(in) grote gevolgen. Dan zijn vragen als ‘hoe kan ik met de problemen omgaan, hoe geef ik steun en zorg ik ook goed voor mezelf’ belangrijk.
Met deze vragen kunnen naasten bij Prezens terecht voor het familiespreekuur en de groepscursus voor familieleden en andere naastbetrokkenen. De groepscursus wordt gegeven in samenwerking met Mantelzorg en Meer.

FAMILIESPREEKUUR Familieleden en andere naastbetrokkenen kunnen voor individuele gesprekken gebruik maken van het familiespreekuur. In deze gesprekken staan zij zelf centraal. Er zijn geen kosten aan verbonden.

GROEPSCURSUS OMGAAN MET PSYCHISCHE KLACHTEN Op dinsdag 23 maart van 19.00 tot 21.00 uur begint er in Amstelveen een groepscursus voor familieleden en naastbetrokkenen. De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten. Deelname is kosteloos.

Bel voor meer informatie over het familiespreekuur en de groepscursus en voor aanmelding naar Prezens: 088-7885015 of mail naar preventie@prezens.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie