Afbeelding
PR

Inschrijftermijn Vrijwillig Traineeship verlengd tot 15 februari

3 februari 2021 om 07:18 Maatschappelijk

AMSTELVEEN Jongeren tussen 16 en 27 jaar die geïnteresseerd zijn in een vrijwillig traineeship kunnen zich nog tot 15 februari aanmelden. Er zijn nog plaatsen.

Wie genoeg heeft van de ‘coronablues’, mensen om zich heen mist en op zoek is naar een zinvolle tijdbesteding, kan zich inschrijven voor een traineeship: een persoonlijk ontwikkeltraject van 6 maanden, waarin ook anderen geholpen worden. De vrijwillig trainee gaat aan de slag bij drie maatschappelijke organisaties. De werkzaamheden bestaan uit bijvoorbeeld boodschappen doen, digitaal voorlezen,  sportles geven, de tuin opknappen, gamen of een project opzetten met andere trainees.
Er wordt van de trainee verwacht dat deze vol enthousiasme aan de slag gaat en voor een periode van 6 maanden voor 4 uur per week beschikbaar is.

Het traineeship begint op 1 april. Jongeren krijgen zo de kans om door vrijwilligersklussen te doen die bij ze passen, te ontdekken waar zij voldoening uit halen. Ze krijgen trainingen als krachtig communiceren, professioneel presenteren, motivatie en wilskracht. Er zijn ook doorgroeimogelijkheden (coach worden voor nieuwe trainees)

Stuur voor 15 februari een motivatiebrief of motivatievideo naar jfatisis@vrijwilligerscentrale-amstelland.nl Rond 19 februari wordt bekendgemaakt wie worden uitgenodigd voor een gesprek. Meer informatie is te vinden op: www.amstelveenvoorelkaar.nl of instagram: @amstelveenvoorelkaar

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie