Afbeelding
PR

AmstelveenSpreekt: (Kerst)engelen van Amstelveen

15 december 2020 om 10:00 Maatschappelijk

AMSTELVEEN Tijdens AmstelveenSpreek op 21 december worden de (kerst)engelen van Amstelveen in de spotlights gezet. Deze bijzondere Amstelveners hebben een bijzondere prestatie geleverd in een bijzondere tijd. Deze laatste uitzending van AmstelveenSpreekt zijn Mieke Regelink, multitasker ‘beweging’, Machteld Siegmann, schrijver onder andere van het Venstra geschenkboekje en Roel Smit, voorzitter van het bestuur van de lokale omroep RTVA te gast. Ook enkele jongeren schuiven aan de tafel aan. Hoe hebben zij de afgelopen tijd ervaren?

Het geheel wordt muzikaal omlijst door Jenny Stoeckart, saxofoon en Peter van Dongen, piano. En algehele leiding is deze avond in handen van Joop Siemers.
Volg dit webinar op maandag 21 december via AmstelveenSpreekt.nl vanaf 20.00 uur en kijk mee naar de live-uitzending tussen de kerstbomen en kerststallen vanuit Life & Garden. Aanmelden vooraf is niet nodig, deelname is gratis.
AmstelveenSpreekt is een initiatief dat iedere maand inspirerende evenementen organiseert van en voor Amstelveners die op zoek zijn naar bezinning, ontmoeting en inspiratie. In deze decembermaand zijn er vier speciale kerstedities, waarvan deze uitzending de laatste is.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie