Afbeelding
Ellard Vasen

Expositie ‘Wat wil je kwijt over de coronatijd’ in bibliotheek Stadsplein

24 oktober 2020 om 10:00 Maatschappelijk

AMSTELVEEN De expositie ‘Wat wil je kwijt over de coronatijd’ is vanaf maandag 2 november te zien in Bibliotheek Stadsplein. Vijf ouderen die regelmatig activiteiten van Amstelring Dagbesteding bijwonen, delen hun verhaal en zijn gefotografeerd.

De Bibliotheek en Amstelring hebben vijf ouderen gesproken over hoe zij de coronaperiode ervaren. Deze verhalen zijn verwerkt in de foto’s die van hen zijn gemaakt. “De bibliotheek wil juist in deze tijd een platform zijn waar mensen hun verhalen met elkaar kunnen delen”, vertelt Daphne Janson, directeur van de Bibliotheek. “De afgelopen periode is er veel over, maar lang niet altijd mét ouderen gesproken, Dit is een mooie manier om ouderen een stem te geven,” aldus Misha de Jong van Dagbesteding & Inloop Amstelring.

De expositie is vanaf maandag 2 november tot en met 21 november te zien in de Bibliotheek Amstelveen Stadsplein. De expositie is gratis te bezoeken tijdens openingstijden. Kijk voor de openingstijden en de coronamaatregelen die de Bibliotheek toepast op: https://www.debibliotheekamstelland.nl/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie