Afbeelding
Google Maps

Ontmoetingscentrum MOC viert 51-jarig jubileum

23 augustus 2020 om 09:00 Maatschappelijk

AMSTELVEEN Het Maatschappelijk Ontmoetingscentrum (MOC) in Keizer Karelpark viert op vrijdag 28 augustus het 51-jarig bestaan. Er vinden van 10.00 tot 16.00 uur activiteiten en proeflessen plaats voor buurtbewoners, vrijwilligers en andere gasten.

Het gebouw werd in september 1969 opgeleverd aan de Lindenlaan 75, en speelt al jaren een belangrijke rol in het welzijnswerk. Stichting Buurtkamer Keizer Karelpark en Participe Amstelland zijn de welzijnsorganisaties die actief zijn in het MOC. Zij organiseren deze dag proeflessen en er is informatie over het aanbod. Naast de eigen proeflessen zijn ook True Insight, Team ED en het cursusbureau aanwezig op het 51-jarig bestaan van het gebouw. 

MIDGETGOLF De opening vindt 10.00 uur plaats met een kopje koffie of thee. Verder kan iedereen, groot en klein, komen midgetgolfen. Er zijn 8 midgetgolfbanen, Meedoen kan met een strippenkaart voor 5 euro per persoon inclusief een drankje, een hotdog en een ijsje.

PROEFLESSEN Ook kunnen bezoekers de hele dag meedoen aan diverse proeflessen. Op het gebied van taal zijn er proeflessen van Nederlands Taalvaardig en Engels voor beginners. Verder zijn er creatieve proeflessen van de Crea Club, de Handwerkochtend en een midlife yoga gebaseerd op mindfulness van Anja Timmermans. Voor kinderen zijn er proeflessen voor schilderen met T. Bano en pottenbakken van Namaha Pottery.

Team ED heeft een levensverhaal en er wordt informatie gegeven, Marion Gulpers doet een relatiesketch vanuit True Insight en ook het cursusbureau is aanwezig. Verder zijn er mooie prijzen te verdienen met het rad van avontuur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie