Afbeelding
Eigen foto

Duizend legpuzzels met Urbanuskerk voor ouderen

1 juni 2020 om 11:21 Maatschappelijk

AMSTELVEEN De ouderenverenigingen KBO Bovenkerk-Aalsmeer en KBO Amstelveen/Ouderkerk hebben samen met het Bewonersplatform Bovenkerk duizend legpuzzels met een afbeelding van de Urbanuskerk laten maken. Deze legpuzzels zijn bestemd voor de leden en oudere buurtgenoten. Komende dagen worden ze samen met een speciaal hiervoor door Stadsdichter Matthijs den Hollander geschreven gedicht, op duizend adressen rondgebracht.

Voortrekker van dit initiatief is Gerard Miltenburg, vice-voorzitter van KBO Bovenkerk-Aalsmeer en tevens bestuurslid van het Bewonersplatform Bovenkerk. De coronacrisis houdt de ouderen al maanden in haar greep en isolement. Met deze actie proberen de initiatiefnemers hen toch de nodige aandacht, afleiding en hulp te bieden. De afgelopen maanden werd al een aantal attenties bij de leden en oudere buurtgenoten bezorgd. En ook voor de komende maanden staat nog het een en ander op stapel.

Deze actie was niet mogelijk geweest zonder de bijdragen van sponsoren als StichtingAmstelidee, Stichting Egmana, Rabobank, Zorg en Zekerheid, Participe, Stichting Bovenkerk en de beide KBO-verenigingen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie