Afbeelding
RK Parochie Amstelland

Live-uitzending van diensten RK Parochie Amstelland

26 maart 2020 om 14:00 Maatschappelijk

AMSTELVEEN In verband met de maatregelen van de overheid om de verspreiding van het coronavirus af te remmen, blijven ook de deuren voor kerkelijke vieringen gesloten. RK Parochie Amstelland is daarom overgestapt op live-uitzending van erediensten via internet en het tv-kanaal van RTV Amstelveen.


De verregaande maatregelen van de overheid om besmetting zoveel mogelijk in te perken vraagt er volgens RK Parochie Amstelland om wegen te zoeken om elkaar te blijven vinden. Dankzij de spontane inzet en betrokkenheid van vrijwilligers en professionals zijn de vieringen van parochie RK Amstelland nu thuis via de kabel te ontvangen. Elke zondag om 10.30 uur wordt vanuit een andere kerklocatie een viering zonder publiek uitgezonden, verzorgd door RTVAmstelveen. 'Zo blijven wij 'via de kabel draadloos verbonden', met God en met elkaar,' aldus RK Parochie Amstelland.

.De vieringen zijn te volgen via rtva.nl, de lokale televisie (alleen bereikbaar voor inwoners van Amstelveen) op Ziggo 42, KPN en XS4ALL 1380 (1 kanaal onder NPO1) en T-mobile 806, of via een Youtube Livestream.
De liturgieboekjes met de teksten van de lezingen en liederen bij de vieringen zijn te downloaden via rkamstelland.nl

Onder het parochiebestuur vallen de Heilige Geestkerk/Urbanuskerk en Titus Brandsmakerk in Amstelveen, de Urbanuskerk in Ouderkerk, en de Augustinuskerk en de Goede Herderkerk in Buitenveldert.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie