Afbeelding
Pixabay

Fietsles voor volwassenen

25 februari 2020 om 07:30 Maatschappelijk

AMSTELVEEN Bij voldoende animo start AmstelveenSport op woensdag 1 april met een nieuwe serie fietslessen voor volwassenen. De lessen zij bedoeld voor mensen voor wie fietsen niet zo vanzelfsprekend is., bijvoorbeeld omdat ze er nooit aan toe zijn gekomen om te leren fietsen, of omdat ze nieuw zijn in Nederland. Maar ook mensen die altijd gefietst hebben maar nu angstig zijn geworden, kunnen zich inschrijven voor de cursus 'Leren fietsen voor volwassenen'.

AmstelveenSport wijst daarbij op de voordelen die  fietsen biedt. 'Bijna alles is veilig per fiets te bereiken. Als je kunt fietsen, ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Naar het winkelcentrum of bibliotheek
of met je kinderen naar school of naar het zwembad.'

In vier lessen van anderhalf uur leren deelnemers de basis van het fietsen: balans houden, remmen, sturen en de belangrijkste verkeersregels. De kosten voor deelname zijn tien euro.

Wie al eerder fietsles heeft gehad en graag wil deelnemen aan een vervolgcursus? Laat dat ook aan AmstelveenSport laten weten. Bij voldoende aanmeldingen wordt er ook een vervolgcursus georganiseerd. 
 

Belangstellenden kunnen voor meer informatie of aanmelding terecht bij Saskia van der Meer van AmstelveenSport via 088-8585104 of;  info@amstelveensport.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie