Vuk Benovic (links) bij tandartsenpraktijk Liem-Oei in Amstelveen
Vuk Benovic (links) bij tandartsenpraktijk Liem-Oei in Amstelveen Wish3

Bijzondere wens vervuld: Vuk Benovic loopt middag mee bij tandarts

8 februari 2024 om 11:43 Maatschappelijk

AMSTELVEEN De Wensbank van Ziekenhuis Amstelland heeft een bijzondere wens van Vuk Benovic vervuld. Hij is één van de creatievelingen van Stichting Ons Tweede Thuis, die de wensbank die in de hal van Ziekenhuis Amstelland staat, hebben gemaakt. Hij had de wens om een keer mee te mogen meekijken bij de tandarts. Tandartsenprakijk Liem-Oei in Amstelveen reageerde enthousiast op deze wensvraag en opende gastvrij haar deuren voor Vuk. 

Zijn dag werd extra bijzonder gemaakt door Tandartsenpraktijk Liem-Oei, die hem niet alleen hartelijk verwelkomde, maar ook een speciaal ontworpen T-shirt in de huisstijl van de praktijk aanbood, zodat Vuk zich helemaal een deel van het tandartsenteam kon voelen. Hij kreeg de gelegenheid om aanwezig te zijn bij diverse tandheelkundige behandelingen, waardoor zijn wens om de tandartspraktijk van dichtbij te ervaren volledig in vervulling ging. Vuk genoot met volle teugen van deze bijzondere middag. 

De wensbank staat sinds vorig jaar in de hal van Ziekenhuis Amstelland. Het kunstwerk is ontworpen door ontwerper Piet Cohen uit Amstelveen en gemaakt door de creatievelingen van Werk- en Dagcentrum Middelpolder van Stichting Ons Tweede Thuis. Patiënten, medewerkers en bezoekers kunnen wensen in de wensbank achterlaten of online een wens indienen. Periodiek worden door Ziekenhuis Amstelland en WISH3 de mooiste wensen vervuld.


Vuk Benovic bij tandartsenpraktijk Liem-Oei.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie