Sluit je aan bij onze overblijfteam op Karel Eykmanschool
Sluit je aan bij onze overblijfteam op Karel Eykmanschool www.wordoverblijfmedewerker.nl

Word Overblijfhulp en Maak het Verschil in Amstelveen!

16 november 2023 om 17:18 Lokaal Deel je nieuws

Je baan combineren met het werk als Overblijf­medewerker?

Heb je een baan, maar toch tijd over om rond lunchtijd iets erbij te doen? Denk dan eens aan Overblijfmedewerker! 

Als jij het leuk vindt om met kinderen te werken in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar en voel je je jeugdig en energiek (21-71 jaar), dan is het echt iets voor jou om als Overblijfmedewerker aan de slag te gaan. 

Je krijgt veel waardering van de kinderen. Na enige tijd herkennen de kinderen je als Overblijfmedewerker. Via hen krijg je enorm veel waardering en hebben jullie samen een heel gezellige lunchpauze. Daar doe je het toch gewoon voor?

Ben je één dag per week tussen de middag beschikbaar? De pauze van de kinderen begint meestal om 12:00 uur en duurt tot ongeveer 13:00 uur. Ben je één dag of vaker per week beschikbaar en vind je het leuk om met kinderen te werken? Bel of mail gerust voor meer informatie.

Voor het begeleiden van kinderen als Overblijfmedewerker ontvang je een vrijwilligersvergoeding. De vergoeding kan oplopen tot €40,00 per week. Je start samen met een ervaren Overblijfmedewerker die je wegwijs maakt. Je kunt direct één van de gratis e-learning cursussen volgen via de Overblijfacademie en natuurlijk is er een Coördinator die je dagelijks ondersteunt. 

Woon jij in Amstelveen? Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek via www.wordoverblijfmedewerker.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie