Foto van ons laatste concert
Foto van ons laatste concert Annet de Jong

Hou je van klassieke muziek? En hou je ook van zingen? Dan is dit je kans.

23 januari 2023 om 22:39 Lokaal Deel je nieuws

Projectleden van harte welkom!

In november a.s. hoopt Aalsmeers Christelijke Oratorium Vereniging (ACOV) de Messiah van Georg Friedrich Händel uit te voeren. Händel schreef dit oratorium in 1741 en het is nog steeds zeer geliefd!

De bedoeling is om deze uitvoering plaats te laten vinden in de fraai gerestaureerde Urbanuskerk met medewerking van solisten en orkest. Aangezien deze kerk groot genoeg is voor een groot koor willen we je uitnodigen om je aan te melden als projectlid. Je wordt dan tot en met het concert lid van ons koor om de Messiah met ons mee te repeteren en uit te voeren.

Inmiddels hebben zich al vier bassen aangemeld, maar in principe zijn alle stemmen van harte welkom. Mocht zich een overweldigend aantal zangers aanmelden voor een bepaalde stemsoort gaan we met elkaar in gesprek. Wees er dus snel bij!

Zingen bij ACOV is: ontdekken, verbazen, leren, hard werken, ontroeren, verbeteren, ontspannen en vooral genieten. Zingen bij ACOV betekent streven naar kwaliteit en harmonie. Kom vrijblijvend een repetitie meedoen op donderdagavond (20-22 uur) in ‘t Baken aan de Sportlaan in Aalsmeer. Voor meer informatie: www.acov.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie