Afbeelding
Eigen foto

SportStages bij Tennisvereniging LTC Startbaan groot succes

29 juli 2019 om 09:22 lokaal

AMSTELVEEN Op het tennispark van LTC Startbaan is er van maandag 15 juli tot en met 19 juli een zeer succesvol jeugdkamp gedraaid met kinderen in de leeftijd van 7 t/m 13 jaar. Dit kamp bestond niet alleen maar uit tennis, maar ook andere sporten te weten honkbal, hockey, tafeltennis, korfbal, atletiek en de beweegbox van Amstelveen Sport.

Naast deze diverse sport gerelateerde activiteiten was er volop aandacht voor andere  zaken waaronder een speurtocht, bingo, waterspelen en dol dwaze lachwekkende spelletjes. Tussen al deze activiteiten door werd er gezocht voor een gezonde lunch en heerlijke lekkernijen.

Aan het eind van de week was er een gezamenlijke afsluiting met ouders, tantes, oma's en opa's die een compilatie te zien kregen van wat de kinderen allemaal hadden gedaan en meegemaakt.

Met een mooie herinnering op zak zijn de kinderen, en ook de enthousiaste vrijwilligers en trainers van de tennisvereniging, huiswaarts gegaan. De mededeling van de kinderen dat ze volgend jaar weer naar deze week uit zouden zien maakt dat deze week tot een groot succes kan worden bestempeld.

Nieuwsgierig naar de beelden? Check de Facebookpagina van LTC Startbaan of op de website www.ltcstartbaan.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie