Afbeelding
NBC

Nieuwe ´Blije Bijbeltent´ in het Amsterdamse Bos

1 juli 2019 om 07:30 lokaal

AMSTELVEEN Het Nederlands Bijbelstudie Centrum (NBC) toert deze zomer met een nieuwe rood-blauwe, circusachtige tent door het land. Van zaterdag 6 tot en met vrijdag 12 juli staat de tent op 'De kleine speelweide' in het Amsterdamse Bos. Het NBC schafte de nieuwe tent aan om te kunnen voldoen aan de aangescherpte regelgeving van gemeenten.

Het inmiddels vertrouwde thema van het programma in de tent is 'Blij met de Bijbel'. Zowel overdag als 's avonds om 20.00 uur zijn er programma's voor verschillende doelgroepen, waarin het geloof in Jezus Christus en het belang van de Bijbel centraal staan in gesproken en gezongen woord.

Zaterdagavond wordt een 'Gaither Homecoming' meezingavond gehouden. Donderdag is er om 15.00 uur en kindermiddag, onder leiding van Pascalle Rademaekers en met een optreden van ICS-schoolkoor 'De Ceder'.

Het NBC is de organisatie rond Bijbelleraar Ab Klein Haneveld, die zelf driemaal spreekt (zondag, woensdag en vrijdag) en ook deel uitmaakt van het BBC-combo, datzondag optreedt met het programma 'Laagdrempelig'. Andere sprekers zijn: Bert Rietberg (zaterdag), Willem van Stempvoort (maandag), Jürgen Brandt (dinsdag) en Steven van der Hoeven (donderdag).

Muzikale medewerking verlenen: Voices of Change (maandag), Bijbelse Boodschap Koor (dinsdag), Stéphanie Kleijne (woensdag), Johan Bruin & Band (donderdag) en Annelies & The Little Band (vrijdag).

Voor meer informatie: https://www.bijbelstudie.nl/home/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie