Musicalvereniging OVA vierde in mei dat zij de musical ´Big Fish´ uit gaat voeren.
Musicalvereniging OVA vierde in mei dat zij de musical ´Big Fish´ uit gaat voeren. OVA

OVA zoekt kinderen voor uitvoering ´Big Fish´

26 mei 2019 om 10:00 lokaal

AMSTELVEEN De Amstelveense Musicalvereniging OVA is voor uitvoering van de musical ´Big Fish´ op zoek naar diverse kinderen van 10 tot en met 16 jaar uit de regio groot Amstelveen jaar die niet langer zijn dan 1.65 meter. Big Fish is de jubileumproductie van OVA en wordt op 27 en 28 maart 2020 drie keer opgevoerd in Schouwburg Amstelveen.

´Big Fish´ gaat over Edward Bloom een man die volgens zijn eigen verhalen een buitengewoon leven leidt. Hij vertelt zijn zoon Will de meest fantasierijke en spectaculaire avonturen met heksen, reuzen, circusartiesten en over ware liefde die de tijd doet stilstaan. Als Will op het punt staat zelf vader te worden, besluit hij het 'ware' levensverhaal van zijn vader te achterhalen

OVA is onder meer op zoek naar 'Kleine Will': een jongen van ongeveer 12 jaar, die in een aantal scènes tekst heeft, meezingt met het volwassen ensemble en figureert in de voorstelling. De vereniging zoekt ook een jongen van circa 10 jaar die de rol van 'Zoon van Will' kan spelen. Hij heeft in de laatste scene tekst en figureert in de voorstelling, Daarnaast worden diverse jongens/meisjes gezocht die figureren in de voorstelling/meezingen met het ensemble en meespelen in de scene 'Het slaapfeestje' van 'Kleine Will'.

De repetities vinden vanaf september eens per maand plaats. op plaats op donderdagavond tussen 19.00 en 23.00 uur aan Keizer Karelweg 94B. De precieze planning wordt later bekend gemaakt. In januari, februari en maart kan het voorkomen dat er twee keer per maand gerepeteerd wordt. Daarnaast is aanwezigheid tijdens het werkweekend op 14 en 15 maart vereist.

De auditie bestaat uit twee rondes. In de eerste ronde moet een video toegestuurd worden van maximaal 1 minuut waarin deelnemers hun favoriete musicalnummer zingen en zich zo goed mogelijk inleven in hun rol. De video moet met motivatie gemaild worden naar ovabestuur@gmail.com. Bij inzending moeten naam, geboortedatum, lengte, woonplaats, overzicht van eventuele ervaring vermeld worden en een recente foto meegestuurd worden.

Aanmelden kan tot zaterdag 1 juni 12.00 uur. Naar aanleiding van de video's wordt een aantal auditanten op 2 juni uitgenodigd voor een (groeps-)auditie op donderdag 13 juni van 19.00 tot 20.00 uur. Eind juni wordt de uitslag bekendgemaakt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie