Aandacht voor jezelf, wandelingen voor mantelzorgers

19 februari 2024 om 09:31 Lokaal Deel je nieuws

Aandacht voor jezelf - wandeling

Mantelzorg & Meer organiseert een aantal keer per jaar de wandeling ‘Aandacht voor jezelf’. 

Om er voor een ander te kunnen zijn, is het van belang dat je ook goed voor jezelf zorgt. Bij goede zelfzorg hoort in ieder geval voldoende lichaamsbeweging en ontspanningsmomenten. Bij de aandacht voor jezelf wandeling combineren we deze twee ingrediënten.

Inhoud: Bij ‘Aandacht voor jezelf’ wisselen we wandelen af met verschillende (bewustwordings)oefeningen zoals rustige fysieke oefeningen, ontspannings-, ademhalings- en/of mindfulness oefeningen.

Genieten van de natuur in combinatie met ontspannen bewegen met aandacht voor jezelf, kan op een natuurlijke en ongedwongen manier bijdragen aan goede zelfzorg en daarmee jouw algehele welbevinden. Na afloop is er gelegenheid om gezamenlijk koffie of thee te drinken, ervaringen uit te wisselen of gewoon gezellig te kletsen. Wandel mee, ontspan, geniet en kom op adem!

Data, tijd en plaats:

Donderdag 14 maart, 13.15 – 14.30 uur, verzamelen bij Chez Favie, Duizendmeterweg 2, Amstelveen (Amsterdamse Bos). Aanmelden per keer is verplicht. 

Vervolgdata in 2024 zijn:  23 april, 2 juni, 23 juli, 30 augustus (ochtenden) en 15 oktober (middag)

Aanmelden: Om je aan te melden, kun je een mail sturen naar info@mantelzorgenmeer.nl of bellen met 020 5127250. Aanmelden kan ook via het formulier op de website. In onze agenda op de website vind je ook meer informatie over deze gespreksgroepen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie