de 3 schoolgebouwen van het HWC
de 3 schoolgebouwen van het HWC reüniesite

Reünie Hermann Wesselink College

11 februari 2024 om 17:24 Lokaal Deel je nieuws

REÜNIE OP HET HWC!

Het HWC bestaat 60 jaar en dus komt er een reünie! Op zaterdagmiddag 13 april a.s. zet de school de deuren wijd open voor al die oud-leerlingen en oud-medewerkers, die dat 12e lustrum mee willen vieren. Of je als medewerker maar kort aan de school verbonden was of er met pensioen bent gegaan en alles daar tussenin, of als leerling nu twee jaar op het HWC hebt gezeten of twaalf: je bent van harte welkom op de reünie. 

Klasgenoten van vroeger ontmoeten, nog eens een lesje volgen bij een geliefde docent, samen muziek maken, herinneringen ophalen aan het 100-dagenfeest, foto’s bekijken en samen op de foto: het kan allemaal op 13 april.

Het oude gebouw is er niet meer, maar vlak ernaast staat de nieuwe school. Natuurlijk kun je meedoen aan een rondleiding door het nieuwe gebouw; ervaar zelf hoe de sfeer door de jaren heen niet veranderd is. Het HWC is nog altijd een levendige gemeenschap die bol staat van de muziek en waar het voor de leerlingen en medewerkers goed toeven is. 

Maar het hoofddoel van de reünie is natuurlijk ontmoeting en wie weet voel je je nog even weer die HWC’er van toen.

Je kunt je opgeven via www.reuniehwc.nl. De kosten bedragen €10,- p.p. Op de reüniesite vind je meer informatie over het programma, wie zich nog meer hebben aangemeld, foto’s en zelfs een gastenboek. Meld je z.s.m. aan en verspreid de datum in je (HWC)netwerk. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie