De presentatie van de Cobra Pas Amstelveen op 1 februari in het bijzijn van gemeenteaadsleden met in het midden Stefan van Raay (directeur Cobra Museum) en wethouder Herbert Raat (Kunst en Cultuur).
De presentatie van de Cobra Pas Amstelveen op 1 februari in het bijzijn van gemeenteaadsleden met in het midden Stefan van Raay (directeur Cobra Museum) en wethouder Herbert Raat (Kunst en Cultuur). Matthijs Immink

Eerste 300 Cobra Pas-houders voor gratis museumbezoek op woensdag

31 maart 2023 om 10:00 Kunst

AMSTELVEEN Het Cobra Museum voor Moderne Kunst heeft op 1 februari in samenwerking met gemeente Amstelveen de Cobra Pas Amstelveen gelanceerd. Met deze pas hebben Amstelveners op woensdagen gratis toegang tot het museum. Er zijn bijna 300 passen uitgegeven aan Amstelveense huishoudens en de eerste reacties zijn positief. De woensdag is nu een van de drukste dagen van de week en is het gratis Atelier CoBrA goed gevuld met kinderen uit de buurt. 

Speciaal voor de inwoners van Amstelveen is iedere woensdag het museum gratis toegankelijk en elke woensdag van 13.00-16.00 uur is Atelier CoBrA open om creatief aan de slag te gaan met het hele gezin. Op vertoon van de Cobra Pas Amstelveen krijgt elk huishouden op woensdag gratis toegang. De pas is geldig voor 2 volwassenen en maximaal 4 kinderen. 

Wie de Cobra Pas Amstelveen wil ontvangen kan op op woensdag naar het museum komen met een bewijs dat de aanvrager in Amstelveen woont. Er staat op woensdag extra personeel klaar om te helpen.

Het museum nodigt alle Amstelveners van harte uit om een kijkje te komen nemen. Dit jaar viert het museum de 75ste verjaardag van de revolutionaire Cobra-beweging, waar het museum naar is vernoemd. Op dit moment is een bijzonder drieluik van Deense moderne kunst te zien met meer dan 200 werken van ruim 25 kunstenaars. Voor meer informatie: https://cobra-museum.nl/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie