Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. Pixaby

Nieuwe kunstmanifestatie ‘En plein air’ in Stadshart Amstelveen en Oude Dorp

6 september 2022 om 12:30 Kunst

AMSTELVEEN Stadshart Amstelveen en het Oude Dorp zijn zaterdag 10 september het toneel van de nieuwe kunstmanifestatie ‘En plein air’. Diverse kunstenaars gaan op beide locaties in de buitenlucht een nieuw kunstwerk maken; variërend van tekeningen tot schilderijen en van collages tot 3-dimensionaal werk. De gemaakte werken worden zondag 11 september geëxposeerd in het Cobra Museum. Daar zijn de schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerken en meer ook te koop.

Het evenement is georganiseerd door AmstellandKunst in samenwerking met het Cobra Museum voor Moderne Kunst. Tijdens het scheppingsproces kunnen belangstellenden zaterdag de artistieke vorderingen volgen door langs te lopen bij de kunstenaars. Mocht het weer tegenzitten, dan zijn er voorzieningen getroffen om overdekt te kunnen werken. Eventueel bieden kunstenaars die deze dag meerdere werken creëren het publiek ook al de mogelijkheid om rechtstreeks bij hen een werk aan te schaffen.

Zondag 11 september vindt van 10.00 tot 17.00 uur een gratis te bezoeken expositie met verkoop van de gemaakte werken plaats op de begane grond van het Cobra Museum. (Voor de overige tentoonstelling in het Cobra Museum gelden de reguliere entreeprijzen).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie