Afbeelding
Aangeleverd

Concert en voordracht in Titus Brandsmakerk

Historie

AMSTELVEEN In de Titus Brandsmakerk aan het Westelijk Halfrond treedt woensdag 8 juni om 20.00 uur het Trio Domenica op, een internationaal georiënteerd ensemble - bestaande uit violist Tony Rous, altviolist Suzan Rous en cellist Martin Bungeroth. Zij spelen een speciaal programma als eerbetoon aan gevangenen als Titus Brandsma in concentratiekampen. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Anne-Marie Bos houdt vrijdag 10 juni om 19.30 uur een bijeenkomst over Titus Brandsma in de Titus Brandsmakerk met als onderwerp: ‘Titus Brandsma als getuige van God’. 

Titus analyseerde de sociale en politieke situatie van zijn tijd op het niveau van levensbeschouwing en was er op uit zijn inzichten voor een breed publiek toegankelijk te maken. Anne-Marie Bos is wetenschappelijk medewerker met als speerpunt de geschriften van Titus Brandsma. (TitusBrandsmateksten.nl).
De voordracht wordt gehouden in de ontmoetingsruimte van de Titus Brandsmakerk aan Westelijk Halfrond 1. De toegang is gratis, een kleine bijdrage wordt op prijs gesteld.

advertentie
advertentie