Afbeelding
Vrienden van Urbanus

Streven actievoerders ‘Help ons uit de brand’ is verkoop 20.000 repen

9 december 2020 om 14:10 Historie

AMSTELVEEN Om de herbouw van de Urbanuskerk  financieel te ondersteunen bedachten twee bewoners van Bovenkerk de blikjes en repen St. Urbanus Chocolade.  Edwin en Chris vinden dat doneren ook een feestje moet zijn en dat lukt prima met deze chocolade van Martinez. Per verkochte reep gaat er minimaal drie euro naar de actie ‘Help ons uit de brand’. 

Momenteel bemannen zij met een zeer grote groep vrijwilligers een kerstchocoladewinkel met een gevarieerd aantal kerststukjes met en zonder de St. Urbanus Chocolade. Life & Garden aan de Handweg 121 in Amstelveen heeft belangeloos een ruimte beschikbaar gesteld voor de verkoop van kerststukken gemaakt door een grote groep vrijwilligers uit Bovenkerk en omgeving. Met trots wordt nog verteld dat alle spullen die er staan geschonken zijn door bedrijven en particulieren.

 Inmiddels is de kerstwinkel twee weken open en is er nu al meer omgezet dan de mannen ooit gedacht hadden. En omdat de verkoop zo goed loopt hopen Edwin en Chris dit jaar de magische grens van 20.000 repen. Hiermee komt de 100.000 euro die zij willen genereren aardig in zicht. Meer informatie is te vinden op www.helponsuitdebrand.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie