Fragment van filmposter van 'De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond'.
Fragment van filmposter van 'De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond'. Cinema Amstelveen

Pieten uit ‘De Grote Sinterklaasfilm’ komen langs in Cinema Amstelveen

20 oktober 2023 om 08:00 Film

AMSTELVEEN De film ‘De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond’ draait vrijdag 27 oktober in de cinema in Schouwburg Amstelveen. Een aantal pieten uit de film komt na afloop van de film langs in Cinema Amstelveen. 

In ‘De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond’ wil Sinterklaas zijn verjaardag royaal vieren. Tegelijkertijd willen de Pieten Sinterklaas verrassen met een groot feest met als hoogtepunt een speciaal optreden van één van Nederlands bekendste artiesten. Maar Robbie Reuzel die ook op 5 december jarig is, hoort van de grote plannen van de Sint en wordt woedend. Het is tenslotte niet de eerste keer dat zijn verjaardag wordt verknald door pakjesavond. Hij verzint een list om Sinterklaas uit te schakelen. Zal het Robbie Reuzel lukken pakjesavond te dwarsbomen of ruiken de Pieten onraad en kunnen ze het Sinterklaasfeest redden?

In de herfstvakantie draaien ook de volgende titels voor jong én oud: ‘Sweet Dreams’, ‘Anatomy of a Fall’, ‘Past Lives’, ‘The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry’, ‘Paw Patrol: The Mighty Movie’ en ‘Trolls 3 In Harmonie’. Voor meer informatie: www.cinemaamstelveen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie