Afbeelding
Fragment filmposter Falling for Figaro

Drie voorpremières en één première in Cinema Amstelveen

Film

AMSTELVEEN In de bioscoop in Schouwburg Amstelveen draaien er de komende week drie films in voorpremière: ‘El Buen Patrón’ vanaf 31 mei, ‘Délicieux’ vanaf 5 juni en ‘To Olivia’vanaf 8 juni. Deze films zijn voor de officiële releasedatum in Cinema Amstelveen te zien. Daarnaast gaat op donderdag 2 juni ‘Falling for Figaro’ in première in de bioscoop.

In ‘Falling for Figaro’ geeft de succesvolle Millie geeft haar goedbetaalde baan en luxe appartement in Londen op om haar droom na te jagen om operazangeres te worden. Ze vertrekt naar de Schotse Hooglanden waar ze les krijgt van de beruchte operadiva Meghan (Joanna Lumley).

‘El Buen Patrón’ met Javier Bardem in een schitterende rol gaat over een charismatische fabriekseigenaar. In afwachting van een bezoek van een commissie die zijn bedrijf een onderscheiding zou kunnen toekennen, probeert koortsachtig alle problemen met zijn werknemers op te lossen.

‘Délicieux’ is een innemende Franse kostuumfilm over het ontstaan van het eerste restaurant aan de vooravond van de Franse Revolutie. De culinaire hoogstandjes en politieke ontwikkelingen bieden een smakelijk feelgood drama.

‘To Olivia’ speelt zich af in de jaren zestig en vertelt het waargebeurde verhaal van Roald Dahl en zijn echtgenote, actrice Patricia Neal. Zij hebben zich teruggetrokken op het Engelse platteland om hier hun jonge kinderen op te voeden. Wanneer hun dochter Olivia komt te overlijden, heeft dit onvoorstelbare verlies onvermijdelijk invloed op hun relatie.


advertentie
advertentie