Afbeelding
PR

Nieuwste Woody Allen: Rifkin’s Festival in Cinema Amstelveen

Film

AMSTELVEEN Rifkin’s Festival van regisseur Woody Allen is te zien vanaf donderdag 10 december, ook als matiniee. Met absurdistische humor vermengt Woody Allen’s Rifkin’s Festival onwerkelijke situaties met verhalen over liefde, hartenzeer en brengt hiermee een liefdevol eerbetoon aan de altijd transformerende kracht van film.

Wanneer een echtpaar het Filmfestival van San Sebastian bezoekt, laat het stel zich meevoeren door de magie van het evenement, de charme van Spanje en de fantasie van de films. Terwijl de echtgenote een affaire heeft met een succesvolle Franse regisseur, wordt de man verliefd op een prachtige Spaanse vrouw uit de streek. Een romantische komedie die met humor de liefde viert.
Verder staan op de filmagenda de volgende filmtitels voor volwassenen: The Singing Club, De Vogelwachter (Freek de Jonge), Corpus Chirsti (Poolse inzending voor de Oscars), Police, The Assistant en Le Meilleur reste à venir in voorpremière.

De jeugd kan op woensdag, zaterdag of zondag naar Bigfoot Family, Misfit 3 De Finale, Bings kerstfeest en andere verhalen en De Expeditie van Familie Vos.

Het is noodzakelijk om vooraf online te reserveren via www.cinemaamstelveen.nl (ook met een Cinevillepas).
Bekijk het complete filmaanbod inclusief aanvangstijden op www.cinemaamstelveen.nl

advertentie
advertentie