Afbeelding
Cinema Amstelveen

Cinema Amstelveen gaat weer open

17 november 2020 om 09:30 Film

Donderdag 19 november opent Cinema Amstelveen weer haar deuren voor alle filmfans in Amstelveen en de omgeving. De eerste week staan er acht filmtitels op de filmagenda.

Donderdag 19 november is de aftrap van de IDFA en bioscopen in het hele land doen mee met IDFA Extended. In Cinema Amstelveen is Nothing but the Sun te zien. De andere zes titels draaien op zaterdag 5 en zondag 6 december.

Verder staan op de filmagenda de volgende filmtitels voor volwassenen waaronder twee premières The Singing Club en De Vogelwachter (Freek de Jonge).

The Singing Club The Singing Club is een komisch drama van regisseur Peter Cattaneo (The Full Monty) over vriendschap, familie en de kracht van muziek. Kristin Scott Thomas speelt de hoofdrol in dit op waarheid gebaseerde verhaal, dat wereldwijd vele andere vrouwen heeft geïnspireerd om samen te zingen.
De Vogelwachter (Freek de Jonge) woont al bijna een halve eeuw moederziel alleen en zielsgelukkig op een afgelegen eiland. Op een dag krijgt hij bericht dat zijn post wordt opgeheven. Aan zijn gelukkige bestaan in en met de natuur komt abrupt een einde. De afgedankte vogelwachter weigert echter te gaan en trekt op geheel eigen wijze ten strijde.
Kajilionaire Zwendelaars Theresa en Robert hebben hun enige dochter, Old Dolio, getraind om te stelen en mensen op te lichten. Tijdens een wanhopige list overtuigen ze een vreemdeling om mee te doen aan hun volgende klus.
Corpus Christi De 20-jarige jeugddelinquent Daniel droomt van een leven als priester, maar door zijn strafblad zit dat er niet in. Tot hij per toeval wordt aangezien voor een priester en hij toch zijn kans krijgt. Gigantische hit in eigen land en genomineerd voor een Oscar.

Voor de jeugd draaien op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag de volgende titels: Bigfoot Family (NL 2D), Jackie en Oopjen en The Secret Garden (Engels gesproken, Nederlands ondertiteld).

Het is noodzakelijk om vooraf online te reserveren via www.cinemaamstelveen.nl (ook met een Cinevillepas). Op de website is het complete filmaanbod inclusief aanvangstijden te vinden.

AMSTELVEEN Cinema Amstelveen opent donderdag 19 november weer haar deuren. Acht filmtitels staan de eerste week op de filmagenda.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie