Afbeelding
Pr | Vincent Tulp

Schouwburg deelt theater- en filmtips voor thuis

5 april 2020 om 12:03 Film

AMSTELVEEN Van de ene op de andere dag zette de maatregelen rondom de coronacrisis een streep door alle voorstellingen en films die op het programma stonden van Schouwburg en Cinema Amstelveen. Het culturele leven in Amstelveen kwam daarmee abrupt tot stilstand. Om het thuisblijven te vergemakkelijken en om al het moois van theater en film toegankelijk te houden, deelt Schouwburg Amstelveen vanaf nu allerlei bijzondere online initiatieven van artiesten. Met voorstellingsregistraties, concerten, danslessen en podcasts brengen artiesten en gezelschappen het theater naar de huiskamer.

THEATERTIPS VOOR THUIS Schouwburg Amstelveen verzamelt al die mooie initiatieven en deelt deze onder de noemer Theatertips voor thuis graag met alle inwoners van Amstelveen en de regio. Kijk voor de Theatertips voor thuis op www.schouwburgamstelveen.nl/theatertipsvoorthuis. Het overzicht wordt constant aangevuld.

FILMS Ook filmliefhebbers hoeven niks te missen nu Cinema Amstelveen is gesloten. Met Picl is het mogelijk om de beste filmhuisfilms thuis te bekijken. Van Nederlandse films tot prijswinnende documentaire films. Op tv, tablet of telefoon, op het moment dat het kijkers zelf uitkomt. Als je een film bekijkt via Picl, dan steun je daarmee een filmtheater naar keuze. Kijk voor meer info over Picl op www.cinemaamstelveen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie