Afbeelding
Cinema Amstelveen

Films van Cinema Amstelveen nu thuis te bekijken

22 maart 2020 om 08:00 Film

AMSTELVEEN De cinema in Schouwburg Amstelveen heeft net als andere filmzalen de deuren moeten sluiten vanwege de maatregel rond het coronavirus. De bioscoop biedt nu echter de mogelijkheid om Arthousefilms online thuis te bekijken. De bioscoop biedt films aan die al eerder hebben gedraaid of al in de planning stonden. De films zijn tegen betaling te zien via Picl, een initiatief van ruim 23 Nederlandse filmtheaters. Op deze manier kunnen liefhebbers toch films kijken en steunen ze Cinema Amstelveen en andere partijen in de filmbranche.

Er staan typische filmtheaterfilms die volgens Cinema Amstelveen niet bij de meeste reguliere aanbieders te vinden zijn zoals 'Mijn Rembrandt', 'System Crasher' en 'Parasite'. De prijs is vergelijkbaar met een bioscoopkaartje: 8,50 euro.
"Naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen vanuit het RIVM zijn wij genoodzaakt alle filmvoorstellingen in onze zalen tot en met 6 april 2020 af te gelasten. Via Picl bieden we onze bezoekers toch de mogelijkheid om onze films te zien: Cinema Amstelveen maar dan thuis," aldus programmeur Diny Bonestroo:

Ook als de bioscoopzalen straks weer open mogen, blijft dit online aanbod volgens haar een belangrijke aanvulling. "Het overkomt onze vaste gasten wel eens dat ze een film graag willen zien maar dat die uit roulatie is voordat ze in de gelegenheid zijn naar de bioscoop te gaan. Op deze manier bieden wij hen de mogelijkheid om deze films ook thuis te kijken."


Picl is te vinden via de website van Cinema Amstelveen en via picl.nl. Hier staat de online filmagenda van Cinema Amstelveen: https://picl.nl/theaters/cinema-amstelveen/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie