Kermis in Amstelveen
Kermis in Amstelveen Naomi Heidinga (Archief)

Najaarskermis in Stadshart Amstelveen: diverse attracties en op de foto met kinderhelden

17 oktober 2023 om 15:45 Evenementen

AMSTELVEEN De najaarskermis staat vanaf woensdag 25 oktober weer in de Stadstuinen in het Stadshart van Amstelveen. Kermisliefhebbers kunnen weer genieten van diverse attracties, diverse spelletjes en kermislekkernijen. 

Zo kunnen bezoekers dit jaar weer snoepen van suikerspinnen, nougat en de gebakkraam. Daarnaast zijn er weer verschillende attracties voor alle leeftijden. 

VERSCHILLENDE ATTRACTIES

Voor de allerkleinsten is er het babysport en touwtje trekken. Voor de oudere kinderen zijn er de ‘Beach party’, trampolines, de zweefmolen, botsauto’s, schiettent, skee ball en de Muziek-Express. Voor de durfals is ook de Breakdance weer van de partij. Daarnaast staan uiteraard ook de goktenten, zoals de luckycranes en de pusher, weer op hun plek.

KINDERHELDEN

Luigi, de held van ieder kind, komt woensdag 25 oktober naar de kermis. Tussen 16.00 en 16.45 uur kunnen kinderen met Luigi op de foto. Zondag 29 oktober komen de helden van Toy Story naar de kermis in Amstelveen. Kinderen kunnen ook tussen 16.00 en 16.45 uur met hen op de foto. 

De kermis duurt tot en met 29 oktober.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie