Vintagemarkt.
Vintagemarkt. Foto: Jacqueline Macou via Pixabay

Vintagemarkt in plaats van jaarlijkse Rommelroute in Elsrijk

8 september 2023 om 14:29 Evenementen

AMSTELVEEN Stadsdorp Elsrijk houdt op zondag 24 september de eerste Vintagemarkt in Elsrijk. De vintagemarkt komt in plaats van de jaarlijkse Rommelroute die het Stadsdorp de afgelopen jaren heeft georganiseerd. Door de hele wijk verkochten bewoners spullen vanuit hun tuin of garage. Het bleek volgens de organisatoren echter dat veel bezoekers de weg niet goed konden vinden naar alle adressen. Daarom is er nu voor gekozen om alle bewoners uit Elsrijk in de gelegenheid te stellen om spullen te verkopen op één locatie.

De Vintage markt wordt op zondag 24 september van 11.00 tot 15.00 uur gehouden op het grasveld aan de Van Heuven Goedhartlaan, schuin tegenover eetcafé de Beerebite, Beerebijt 16a. Bij slecht weer gaat het evenement niet door en dat wordt vermeld op www.stadsdorpelsrijk.nl

Stadsdorp Elsrijk organiseert en faciliteert deze markt en biedt bewoners uit Elsrijk de mogelijkheid om spullen te verkopen. De inschrijving hiervoor is inmiddels gesloten. Er worden net als op Koningsdag tweedehands spullen verkocht. Dit gebeurt tegen een schappelijke prijs; het gaat niet om commerciële verkoop. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten. Zo is er een ballonnenman en kinderen kunnen worden geschminkt. Kindercircus Pretpiste houdt van 13.00 tot 15.00 uur een demonstratie en kinderen kunnen bij bepaalde onderdelen meedoen.

De vintagemarkt vindt plaats in het landelijke weekend van Burendag. Dit is een initiatief van het Oranjefonds en Douwe Egberts die hiermee mensen dichter bij elkaar willen brengen. 

Voor vragen over de vintagemarkt: Helga Bouwman, wijkcoach@stadsdorpelsrijk.nl of 06-251 013 57. Zie voor actuele informatie: www.stadsdorpelsrijk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie