De Parade.
De Parade. Erik van 't Hof

Theaterfestival De Parade strijkt neer aan de Amstel in Amsterdam-Zuid

17 augustus 2023 om 16:00 Evenementen

AMSTERADM Het rondreizende theaterfestival De Parade strijkt van vrijdag 18 augustus tot en met zondag 3 september neer in het Martin Luther Kingpark aan de Amstel in Amsterdam-Zuid. Het festival trekt voor de 33ste keer door het land. Als vanouds staan muziek, dans, toneel, poëzie, performance en literatuur in al hun facetten op de planken.

Er staan onder meer korte optredens op het programma van Lucky Fonz III, het Danspaleis, Marleen Hendrickx, Conny Janssen Danst en het Komkommerkabinet. De Poezieboys (Jos Nargy en Joep Hendrickx)- brengen samen met dichter Joost Oomen een nieuwe voorstelling over de Spaanse dichter Federico García Lorca. Stephanie Louwrier staat op de Parade met de one-woman show ‘Let’s Get Loud’ met muziek, comedy en een ventilator.

Reinier van Harten (Reindier) maakt samen met zijn vriend Sander Plukaard een muzikale voorstelling over de afgelopen periode waarin hij ziek is geweest. Een tumor in zijn hoofd tastte zowel zijn stembanden als zijn gehoor aan. Wat heeft dit gedaan met hun relatie en hoe ga je om met dit verdriet?

Zie voor het volledige theaterprogramma en toegangsprijzen voor de voorstellingen: deparade.nl

Naast de avondvoorstellingen is er iedere dag een uitgebreide KinderParade met theatervoorstellingen, muziekoptredens en workshops. Op het Paradeterrein zin ook verschillende restaurants met uiteenlopende gerechten aanwezig. Alle avonden worden op het terrein feestelijk afgesloten met live muziek. Voor meer informatie over de prijzen voor toegang tot het terrein: deparade.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie